Навка показала, як плаває з дочкою від Пєскова

Навка: Ми з Надією плаваємо і пірнаємо з першого тижня від народження
Фото: tatiana_navka / Instagram

Фігуристка Тетяна Навка поділилася знімками трирічної дочки від прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова, зробленими у басейні.

Дружина Дмитра Пєскова, прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна, фігуристка Тетяна Навка показала, як розважається у басейні з донькою Надією. Фото вона опублікувала в Instagram.

"Літо. Ранок. Басейн. І найкраща на світі усмішка! Не тільки прекрасний початок дня, але й, якщо вірити шведським ученим, ще й корисний! Окрім усім відомої користі плавання для опорно-рухової системи, не так давно вони з'ясували, що постійне заняття плаванням збільшує майже на одну третину приплив крові у частину головного мозку, яка відповідає за пам'ять. Що у підсумку сприятиме не тільки фізичному, але і розумовому розвитку дитини. Ми з Надією плаваємо і пірнаємо з першого тижня від народження", – написала вона.

Доньку Надію Навка народила 21 серпня 2014 року. Весілля Навки і Пєскова відбулося 1 серпня 2015 року в Сочі. Старшій дочці Навки від першого шлюбу, Олександрі, 16 років. У Пєскова – троє синів, Микола, Мік і Дені, і дочка Єлизавета від попередніх стосунків.