"Неможливість розлучень, цензура на одяг, дозвіл на дітей". Порноактриса Беркова має намір балотуватися на пост президента РФ

Беркова: Смертна кара за домагання! Дістали Вайнштейни!
Фото: berkovaelena / Instagram

Порнозірка Олена Беркова заявила про президентські амбіції та зняла проморолик у спідній білизні.

Порноактриса Олена Беркова заявила, що балотуватиметься на посаду президента РФ. Пост вона оприлюднила в Instagram.

"Планую зробити розлучення майже неможливими для чоловіків і щоб їх супроводила ціла низка відповідальних заходів, оскільки сьогодні основна відповідальність на жінках, за дітей зокрема. Увести сексуальне та правове виховання у школах. Цензура на одяг! Наприклад, порушенням громадського порядку буде спідниця вище від 40 см. Також – прозорість одягу: чому тонування на машинах оцінюють, а прозорість жіночих шат ні?! Хіба машини варті більшої уваги, ніж жінки?! Уведімо штрафи! Треба поповнювати казну! Як ЄД увести обов'язковий секс-іспит! Треба ввести дозвіл на дітей – медичний, юридичний, від податкової, РАГС. Повернути строк за дармоїдство! Смертна кара за домагання! Дістали Вайнштейни!" – написала вона.

Беркова раніше брала участь у реаліті-шоу "Дом-2", ведучою якого була Ксенія Собчак. Вона також заявила про намір брати участь у виборах президента РФ і опублікувала свій перший агітаційний ролик.

30 жовтня журналістка і засновниця юридичної компанії "Гордон и сыновья" Гордон заявила, що висуне свою кандидатуру на пост президента Росії. "Я, мабуть, буду єдиним кандидатом, не погодженим з адміністрацією президента", – заявила вона у відеозверненні.

Про ймовірність участі у президентських виборах розповіла телеведуча Анфіса Чехова.

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року. Путін поки офіційно не оголошував про свій намір балотуватися.