Куриленко, яка перехворіла на COVID-19, про карантин: Мені подобається цей час

Куриленко: Якщо ви не хворієте просто зараз (або члени вашої сім’ї), насолоджуйтеся!
Фото: olgakurylenkoofficial / Instagram

Голлівудська актриса Ольга Куриленко, яка перехворіла на коронавірусну інфекцію, заявила, що під час карантину надолужує згаяне.

Голлівудська актриса Ольга Куриленко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram пост, у якому розповіла, чим можна зайнятися під час карантину через пандемію коронавірусу.

"Я читала, що багатьом людям нудно сидіти під замком і вони не знають, що робити протягом дня. Я здивована, почувши це, тому що для мене – навпаки. Мушу сказати, мені особисто дуже подобається цей час (тепер, коли я одужала), оскільки мені не потрібно нікуди йти, мені не потрібно подорожувати й мені не треба працювати. Я жадала цієї перерви цілу вічність і тепер можу отримати її й надолужити згаяне. У мене так багато речей, які я залишила позаду, тому що в мене просто не було часу займатися ними через постійну роботу!" – написала вона.

Куриленко не перераховувала своїх занять на карантині, але запропонувала відвідувачам сторінки невеликий перелік.

"Навіть якщо у вас немає втрат, щоб надолужити згаяне, удома так багато занять, таких як приготування їжі, перегляд старих речей і сортування того, що вам більше не потрібно. Пожертвуйте всі ці речі або просто викиньте – звільніть місце у вашому домі! Ви можете зробити перестановку, відсортувати фотографії, файли на вашому комп'ютері. Організуйте! Викиньте лайно! Читайте! Виховуйте себе", – закликала вона.

Також актриса запропонувала вивчити нову мову та провести приємно час із членами сім'ї.

"Я робила все це, і в мене не було ні хвилини вільної. Жодного разу мені не було нудно. Навпаки, я вважаю, що мої дні проходять надто швидко, і я хотіла б, щоб дні були довшими. Але навіть незважаючи на те, що я працюю над своїми особистими справами, я досі відпочиваю від роботи, яка мені так потрібна. Якщо ви не хворієте просто зараз (або члени вашої сім’ї), насолоджуйтеся!" – сказала актриса.

Куриленко нещодавно перехворіла на коронавірусну інфекцію. 15 березня вона повідомила, що в неї коронавірус, а 22 березня написала в мікроблозі, що одужала.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 1,98 млн, із них понад 470 тис. вилікувалося, 125 тис. померли. У Великобританії, де перебуває Куриленко, 94 845 заражених, 12 129 померлих. Інформацію про тих, хто одужав, на момент написання новини оновлювали.