"Подарували одне одному кохання". Потап розповів, як відсвяткував день народження Каменських на карантині

Каменських і Потапенко провели урочисту церемонію одруження 23 травня 2019 року
Фото: realpotap / Instagram

За словами українського продюсера і репера Олексія Потапенка (Потапа), вони зі співачкою Настею Каменських жили як сім'я задовго до церемонії одруження, яка відбулася 23 травня рік тому.

Український продюсер і репер Олексій Потапенко (Потап) в інтерв'ю виданню "Факти" розповів, що 33-річчя дружини, української співачки Насті Каменських вони святкували тільки вдвох, без "важливих людей".

"Цей день народження став особливим для нас. Раніше ми святкували в колі друзів, у ресторанах, із музикантами, важливими людьми. Цього разу були вдвох. Ми подарували одне одному найбільш приголомшливе – час і кохання", – розповів артист.

Відповідаючи на запитання про те, як вони з Каменських святкуватимуть першу річницю з дня одруження, Потапенко зазначив, що їхньому союзу набагато більше років.

Потап і Настя Каменських виступали разом як дует "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го вони повідомили про припинення діяльності цієї групи. 23 травня 2019 року Потап і Каменських провели урочисту церемонію одруження, обмінявшись обітницями.