"Помічник, співрозмовник, товариш по чарці". Дружина Кошового привітала його із днем народження

Кошова: Як добре почуватися за чоловіком!
Фото: yalta_k / Instagram

Дружина українського коміка і шоумена Євгена Кошового, Ксенія Кошова в день народження чоловіка показала архівне фото з ним.

Дружина українського шоумена, учасника студії "Квартал 95" Євгена Кошового Ксенія Кошова на своїй сторінці в Instagram розмістила фото з особистого архіву, на якому вони зображені разом.

"14 років тому! Ого! Сама в шоці. Без твоєї ініціативи не обійшлося. Якби ти не був наполегливим і водночас таким боязким... Зараз, напевно, я не змогла б називатися мамою двох доньок і дружиною. Хоча я довго звикала до цього статусу. І на прізвище Кошова не відразу відгукувалася. До всього звикаєш, особливо до гарного. Коли ти звик розраховувати тільки на себе, а доля запропонували тобі краще! І як добре почуватися за чоловіком! Зізнаюся чесно, це дуже комфортно. Розуміти, що ти більше не одна, відчувати підтримку завжди й у всьому!!! Ти мій друг, порадник. Коли ми розуміємо одне одного з напівслова або погляду, ти моє звукове наповнення, помічник, співрозмовник, товариш по чарці, зрештою. Кохаю тебе дуже сильно. Дякую, що ти є. Із днем народження", – написала вона.

7 квітня Євгену Кошовому виповнилося 37 років.

У шлюбі із Ксенією Кошовою він живе із 7 липня 2007 року. У них дві доньки: Варвара (2008) і Серафима (2014).