Прем'єру стрічки "007: Не час помирати" відклали через поширення коронавірусу

25-й фільм про Джеймса Бонда вийде в листопаді
Фото: James Bond / Twitter

Новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" вийде у світовий прокат восени 2020 року.

Новий фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" вийде у світовий прокат на сім місяців пізніше від запланованого. Про це повідомили на офіційній сторінці фільму у Twitter.

"Metro-Goldwyn-Mayer, продюсери Universal та Bond, Майкл Вілсон і Барбара Брокколі, оголосили сьогодні, що після ґрунтовного вивчення і ретельної оцінки світового театрального ринку випуск "Не час помирати" буде відкладено до листопада 2020 року", – ідеться в повідомленні.

У Великобританії стрічка вийде у прокат 12 листопада 2020, у США – 25 листопада.

Видання The Hollywood Reporter стверджує, що справжня причина, через яку відклали прем'єру фільму, це поширення коронавірусу.

Раніше прем'єру фільму було заплановано на квітень 2020 року.

Фільм "Не час помирати" – 25-й фільм бондіани. За сюжетом агент 007 Джеймс Бонд пішов у відставку і проводить час на Ямайці. Але через обставини йому доведеться повернутися до роботи. Головну роль виконав британський актор Деніел Крейг, а головного антагоніста – Рамі Малек.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 почався у грудні 2019 року з китайського Уханя.

30 січня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах коронавірусу медичною надзвичайною ситуацією, що має міжнародне значення. 24 лютого в організації не відкинули, що вірус може призвести до пандемії.

Європейський союз 2 березня змінив рівень ризику поширення коронавірусу SARS-CoV-2 з "помірного" на "високий".

Станом на 5 березня в Китаї на коронавірус захворіло 80 409 осіб, 52 045 пацієнтів вилікували й виписали з лікарні. 3012 осіб померли.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, станом на 4 березня за межами материкового Китаю зареєстровано 12 668 випадків зараження коронавірусом у 76 країнах (2103 нові випадки за добу). Випадків із летальним результатом 214 (48 людей померли протягом доби). Загалом у світі зареєстровано 93 090 інфікованих.

В Україні зафіксовано один випадок зараження коронавірусом. Житель Чернівців перебуває в обласній інфекційній лікарні після подорожі Італією. Ще шістьох людей у країні перевіряють на наявність SARS-CoV-2. Також п'ятеро громадян України захворіли за кордоном: четверо громадян – на борту круїзного лайнера Diamond Princess, що стоїть на карантині в японській Йокогамі (одну із захворілих уже виписали з лікарні), одна громадянка – в Італії.