Принц Гаррі та герцогиня Меган ставляться до британських поліцейських як до прислуги

Принц Гаррі та герцогиня Меган використовують охорону не за призначенням – ЗМІ
Фото: sussexroyal / Instagram

За повідомленням The Sun, британський принц Гаррі та герцогиня Сассекська Меган доручають офіцерам Скотланд-Ярду забирати їжу із кав'ярні.

15 офіцерів Скотланд-Ярду незадоволені тим, що британський принц Гаррі та його дружина, герцогиня Сассекська Меган у Канаді дають їм особисті доручення. Про це повідомляє видання The Sun.

Офіцери охорони забирають продукти і готову їжу, зокрема органічні делікатеси.

"Я вважаю, що це не завдання для офіцерів охорони – виконувати доручення і ходити до магазинів. Їхнім пріоритетом є персональний захист, і тому вони мають бути прикуті до тих, кого охороняють", – зазначив колишній глава Королівського захисту Дей Девіс.

За словами інсайдера з Канади, офіцери незадоволені тим, що мусять бути на побігеньках, виконуючи лакейську роботу.

"Це небезпечно, тому що, якщо щось трапиться і виявиться, що один з охоронців був у цей час в іншому місці, його бос дасть йому по шиї", – зазначив він.

9 січня 2020 року герцог і герцогиня Сассекські заявили про намір скласти королівські повноваження. 13 січня королівська сім'я повідомила, що підтримала бажання принца Гаррі та його дружини "розпочати нове життя". За тиждень принц Гаррі вилетів у Канаду до дружини та сина, назвавши рішення відмовитися від королівських повноважень "стрибком у невідомість".