Принц Гаррі об'єднався з Опрою Вінфрі для створення серіалу про психічне здоров'я

Принц Гаррі готує документальний серіал
Фото: ЕРА

Британський принц Гаррі та американська ведуча Опра Вінфрі мають намір створити в суспільстві нове бачення психологічних проблем за допомогою свого соціального проекту.

Британський принц Гаррі та американська ведуча Опра Вінфрі готують документальний багатосерійний серіал про ментальне здоров'я, який покажуть на платформі Apple у 2020 році. Про це повідомляють на офіційній сторінці герцога та герцогині Сассекських в Instagram.

"Ми раді оголосити, що герцог Сассекський і Опра Вінфрі є партнерами, творцями та виконавчими продюсерами майбутньої серії статей про психічне здоров'я, яка вийде в Apple у 2020 році. Вони розробляють серіал протягом декількох місяців і з нетерпінням чекають можливості поділитися таким важливим проектом на цій глобальній платформі", – ідеться в повідомленні.

Зазначають, що серіал буде присвячений як психічним захворюванням, так і психічному здоров'ю, надихаючи глядачів на чесну розмову про проблеми людей.

"Його Королівська Високість провів багато років, працюючи з громадами по всій Великобританії та молодими людьми в усій Співдружності, щоб зламати стигму, пов'язану з психічними захворюваннями, і розширити розмову про психічне благополуччя, щоб прискорити зміни у співчутливішому, консолідованішому і позитивнішому суспільстві", – наголошують у повідомленні.

Принц Гаррі зізнався, що в його житті був важкий період, який він називає хаосом.

Принц Гаррі (офіційно принц Генрі Вельський) є п'ятим у черзі на британський престол. Перший – його батько, принц Чарльз, потім – принц Вільям і його діти – Джордж,  Шарлотта та Луї.