Пугачову, Лободу і Крапівіну разом з іншими артистами евакуювали з кінотеатру "Октябрь" під час прем'єри фільму "Лід 2"

Пугачова має намір додивитися фільм до кінця наступного разу
Фото: alla_orfey / Instagram

Російську артистку Аллу Пугачову, українську співачку Світлану Лободу, її продюсерку Нателлу Крапівіну, а також акторів, які знімалися в кінокартині "Лід 2", було евакуйовано з прем'єрного показу фільму через загоряння мережі в кінотеатрі.

Під час прем'єри фільму російського режисера Жори Крижовнікова "Лід 2" у приміщенні кінотеатру "Октябрь" сталося загоряння мережі. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила російська співачка Алла Пугачова.

За словами артистки, загоряння мережі збіглося з моментом, коли за сюжетом героїня фільму заспівала її пісню "Озеро надежды".

"Щойно героїня фільму заспівала пісню з мого репертуару, сталося загоряння електромережі в кінотеатрі. Усіх терміново евакуювали із залу", – написала Пугачова у своєму Instagram.

За словами російського актора Олександра Петрова, який виконав у фільмі головну роль, під час евакуації багато дітей плакало. "Але це не тому що вони злякалися, а тому, що їм не дали додивитися фільм", – написав актор на своїй сторінці в Instagram.

Російська актриса Юлія Снігірь залишила лаконічний коментар про загоряння, яке сталося під час прем'єри, не вдаючись у подробиці евакуації. "Фільм "Лід 2" додивитися не вдалося", – повідомила Снігірь.

Евакуація з кінотеатру для актора актора Сергія Кузнєцова, який зіграв у фільмі одну з ролей, стала приводом для іронії. "Прем'єра фільму "Лід 2" відбулася з вогником", – поділився враженнями актор.

"Евакуація", – написала 11 лютого на своїй сторінці в Instagram українська співачка Світлана Лобода, опублікувавши фото із презентації.

"Незважаючи на термінову евакуацію, для мене прем'єра відбулася", – повідомила в Instagram продюсерка Нателла Крапівіна.

Москвичі, які прийшли 10 лютого в московський кінотеатр "Октябрь" на прем'єру фільму "Лід 2", описують інцидент в іншій тональності. За словами глядачів, пожежні виходи на третьому поверсі, де відбувалася прем'єра фільму, виявилися закритими. Це спровокувало тисняву і паніку.

"Додивитися фільм не вдалося. Спрацювала пожежна сигналізація. А далі – сцена із класичних трагедій у стилі Раші. Фільм іде, світло не горить, натовп шукає вихід. У холі на третьому поверсі – саме тут був розташований сьомий зал – евакуаційний вихід закрито! Потім охоронець згадує про запасні двері. Ок, вийшли. А далі – тиснява на першому поверсі. Хто на вулицю, хто в гардероб. Мужики змітають і дітей, і дівчат. А далі гар і знову тиснява й паніка. А в новинах: "Евакуація відбулася успішно, 4000 осіб евакуйовано за три хвилини", – повідомила на своїй сторінці в Instagram користувачка під ніком olga myrrr.

"Приїхали пожежні машини, почалася паніка, і всі почали роз'їжджатися, не додивившись фільм", – розповів користувач Дмитро Тікзоров, присутній на прем'єрі фільму в кінотеатрі "Октябрь".

На офіційній сторінці фільму в Instagram загоряння під час прем'єри прокоментували в іронічній манері. "Для багатьох прем'єра буде незабутньою", – ідеться в повідомленні.