Різатдінова показала тіло у грязюці Мертвого моря

Різатдінова показала, як проводить час у відпустці
Фото: anna_rizatdinova / Instagram

Українська гімнастка Ганна Різатдінова відпочиває в Ізраїлі.

Українська гімнастка Ганна Різатдінова розмістила в Instagram знімки, зроблені під час відпочинку в Ізраїлі, на Мертвому морі. Спортсменка показала тіло з нанесеною на нього цілющою грязюкою.

"За 25 км на схід від Єрусалима і 84 км від Тель-Авіва біля підніжжя зібралися води, схожих на які немає ніде на світі. Рівень їхньої поверхні на 400 м нижчий за рівень світового океану, а концентрація солей у них у 10 разів перевищує звичайну морську. Западина Мертвого моря – найнижче місце на Землі, вона містить більше мінералів, ніж будь-яка інша природна водойма. Не тільки його вода унікальна, унікальне все навколо: товстий шар атмосфери, що затримує значний відсоток небезпечного ультрафіолетового випромінювання, повітря містить більше цілющого кисню і заспокійливого для людського організму брому, ніж у будь-якому іншому місці на земній кулі. Жодна риба не може існувати в його пересоленій воді. Його поповнюють води річки Йордан і мінеральних джерел, що нагадують за своїм складом евіанську і карлсбадську. В кожному літрі води Мертвого моря міститься 320 грамів солей і мінералів" – написала вона.

Ганна Різатдінова народилася 16 липня 1993 року в Сімферополі. Вона бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016), чемпіонка світу у вправі з обручем (2013).

У шостому сезоні шоу "Танці з зірками" на "1+1" Різатдінова і танцівник Олександр Прохоров посіли друге місце.