Сєдокова: А я десь присягнулася, що кожна фотографія буде зі змістом?

Фото Сєдокової спровокувало скандал серед фолловерів
Фото: annasedokova / Instagram

Українська співачка Анна Сєдокова, яка виступає в Росії, після публікації фото в напівоголеному вигляді попросила фолловерів не перекладати на неї відповідальність за виховання своїх дітей.

37-річна українська співачка Анна Сєдокова, котра виступає в Росії, відреагувала на критику, що з'явилася на її адресу після публікації фото, на якому вона позує в напівоголеному вигляді в обіймах свого бойфренда Яніса Тімми.

"Щоразу, коли в коментах пишуть: "На вас же діти дивляться", хочеться запитати – а що ваші діти роблять в Instagram?" – написала співачка.

Сєдокова попросила фолловерів не перекладати відповідальність за виховання своїх дітей на її плечі.

"Діти мають брати приклад зі своїх батьків, а якщо мама цілодобово сидить в Instagram, то це не мої проблеми. Це, вибачте, ваші", – вважає Сєдокова.

Сєдокова також заявила, що більше не має наміру ігнорувати "грубіянські коментарі" на свою адресу.

Однак підписниці продовжують критикувати співачку за публікацію фотографії з бойфрендом, на якому вони позують у напівоголеному вигляді.

"Аню, чесно, не очікувала такого. Діти є вашими шанувальниками і фанатами, і якщо в них є Instagram, чому вони не можуть бути підписаними на улюблену зірку? Тоді позначте віковий ценз сторінки", – радять Сєдоковій.

"А я десь заприсяглася на крові, що кожна моя фотографія буде із глибоким змістом?" – парирувала співачка.

Скріншот: annasedokova / Instagram

Сєдокова підкреслила, що фотографії, на яких вона позує напівоголеною, збирають сотні тисяч лайків, тоді як пости з тваринами – не більше ніж 15 тис.

Після публікації цього фото підписники нагадали співачці, що її сторінку дивляться діти. Фото: annasedokova / Instagram

Анна Сєдокова народилася 1982 року в Києві. Із 2002-го до 2004 року Сєдокова була учасницею "золотого" складу української жіночої поп-групи "ВІА Гра". Наразі артистка позиціонує себе як сольна співачка, телеведуча і блогерка. 2019 року Сєдокова повідомила, що будує стосунки із 27-річним баскетболістом латвійського походження Янісом Тіммою.