Сестра Бистрицької заявила, що колишній продюсер актриси зізнався у розкраданні грошей із її рахунків

Бистрицька, за словами її сестри, постраждала від свого продюсера
Фото: kinopoisk.ru

Сестра радянської і російської актриси Еліни Бистрицької Софія Шегельман розповіла про зникнення із квартири актриси речей і розкрадання грошей із її рахунків.

Сестра 90-річної радянської і російської актриси Еліни Бистрицької Софія Шегельман заявила, що продюсер Бистрицької Ксенія Рубцова, яка опікала актрису і допомагала їй у побуті, пограбувала її. Про це Шегельман розповіла "Комсомольской правде".

"Чесно зізнаюся, мені вкрай неприємно оприлюднювати ситуацію, тим паче, що ще не закінчене слідство, і я не маю права розповісти все. Ксенія визнала свою провину в розкраданні великих грошових сум із рахунків моєї сестри. Це огидно. Але це не найогидніше з того, що я виявила після приїзду", – розповіла вона.

За словами сестри Бистрицької, Рубцова приставила до актриси двох своїх знайомих жінок, які "невміло і дуже безсовісно ставилися до своїх обов'язків доглядальниць, зате добре користувалися усім, що було в будинку".

Із телефонної розмови з лікарем Бистрицької її сестра з'ясувала, що актриса хворіла на важкий бронхіт і дуже слабка.

"Я кинулася в Москву, щоб допомогти і, якщо вийде, забрати її до себе. Сестру я застала в жалюгідному стані, побачила, як неприпустимо організовано догляд", – зазначила Шегельман.

У будинку Бистрицької її сестра виявила зникнення багатьох речей.

"Тоді я вирішила перевірити факти, які мені повідомляли раніше. Виявилося, що у 2017 році Ксенія, у якої була довіреність на ведення усіх справ, видана сестрою, за кілька прийомів зняла із рахунків сестри дуже велику суму... Наразі, за словами слідчого, їй висунули обвинувачення".

Рубцова в коментарі "Комсомольской правде" заявила, що обвинувачення чує вперше і бачиться з Бистрицькою рідко.

Еліна Бистрицька народилася 4 квітня 1928 року в Києві. У 1978 році її удостоїли звання народної артистки СРСР. Найвідоміші картини за її участю – "Тихий Дон", "Добровольці", "Незакінчена повість", "Усе залишається людям".