"Схоже, що ми важливі". Британський Vogue помістив на обкладинку фото акушерки, машиністки метро і співробітниці супермаркету

Обкладинку липневого номера британського Vogue прикрасила акушерка Рейчел Міллер
Фото: britishvogue / Instagram

Героїні липневої обкладинки британського журналу мод Vogue – акушерка Рейчел Міллер, співробітниця супермаркету Аніса Омар і машиністка метро Наргіс Горсфорд – не є знаменитостями. Редакція журналу запросила їх на фотосесію на знак поваги за роботу під час пандемії.

Редакція британського журналу мод Vogue присвятила обкладинку липневого номера акушерці Рейчел Міллер, співробітниці супермаркету Анісі Омар і машиністці лондонського метро Наргіс Горсфорд. Фотографії трьох варіантів обкладинок журналу оприлюднено на сторінці видання в Instagram.

"У червневому випуску журналу ми розказуємо про передових героїв Великобританії та дякуємо за видатний внесок, який вони зробили під час пандемії", – ідеться в анонсі.

Щоб знайти героїнь нової обкладинки, фотограф редакції Джеймі Гоуксворт на велосипеді їздив по Лондону з фотоапаратом, знімаючи людей, які працювали під час пандемії.

"До пандемії моя робота не була такою вже й серйозною, але зараз це схоже на те, що ми важливі", - цитує слова асистента лондонського супермаркету Кінгс-Крос Аніси Омар Vogue.

Героями липневого номера також стали вчителі, працівники центру зайнятості та директори центру, що займається розробленням вакцин.

Обкладинку червневого номера Vogue прикрасила 85-річна британська актриса Джуді Денч, ставши найстаршою моделлю в історії журналу.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, у всьому світі коронавірусом інфікувалося понад 6,3 млн осіб, понад 380 тис. із них померли. У Великобританії кількість хворих перевищує 279 тис. осіб, із них приблизно 40 тис. померли.