Слава з "НеАнгелів" показала тата

Камінська: Я зроблю все, щоб поруч...
Фото: babaslavka / Instagram

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська відсвяткувала Новий рік із батьком, його дружиною, мамою і дітьми.

Учасниця українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася в Instagram знімком із батьком Віталієм Кузнєцовим і донькою Лаурою.

"Я зроблю все, щоб поруч..." – написала вона.

Слава поділилася також знімком із мамою, дружиною свого тата й дітьми, Лаурою і Леонардом.

"Мрії мають справджуватися! Дякую цьому року за характер, витримку, лакмус дружби, реальність, нехай не завжди приємну, але повчальну, за нові знайомства, іноді зовсім несподівані, цілющі, за друзів і найбільше дякую за мою дитячу мрію, яка справдилася. Я з дитинства мріяла про те, щоб батьки спілкувалися, щоб ділити їм, окрім радості власних дітей, було нічого! Щоб вони знайшли в собі сили і мудрість дякувати одне одному за своє продовження. Я навіть уявити не могла, що таке коли-небудь станеться. Немає простих відповідей у кохання, але є сім'я, і це найважливіше в житті кожної нормальної людини. Сьогодні вперше ми святкували за одним столом усі разом. Тато із дружиною, мама, я, діти. І для мене це була мрія, яку я давно списала з реалізації, оформила в лист очікування. Неможливе є можливим. Ви навіть уявити не можете, що для мене означав цей день", – написала співачка.

Слава Камінська народилася 16 липня 1984 року в Одесі. із 2006 року вона є учасницею гурту "НеАнгели".