"Старший син схожий на Кузьму". Білик разом із синами побувала на ювілейному концерті в Осадчої. Фото

Білик – мати двох синів: 21-річного Гліба і п'ятирічного Табріза
Фото: bilyk_iryna / Instagram

Українська співачка Ірина Білик поділилася знімком, на якому позує разом зі своїми синами і ведучою передачі "Світське життя" Катею Осадчою на святковій вечірці на честь 15-ї річниці проєкту. Користувачі мережі зауважили зовнішню схожість старшого сина співачки Гліба Оверчука з українським артистом Кузьмою Скрябіним.

Українська співачка Ірина Білик на своїй сторінці в Instagram розмістила знімок, на якому позує в компанії своїх синів – 21-річного Гліба Оверчука і п'ятирічного Табріза.

Старший син співачки прийшов на свято в компанії своєї дівчини Аліси. Білик і обраниця Гліба Оверчука дібрали вбрання в одній колірній гамі.

За словами співачки, фото було зроблено під час концерту, присвяченого 15-річчю передачі Каті Осадчої "Світське життя", яка виходить на каналі "1+1".

"У вас не тільки пісні виходять приголомшливими, але і хлопці", – відреагували на фото фани співачки.

"Старший син схожий на Кузьму", – помітили підписники зовнішню схожість Гліба Оверчука на українського артиста Кузьму Скрябіна.

Старшого сина Білик народила 1999 року від моделі Андрія Оверчука. Вітаючи місяць тому Гліба Оверчука із 21-річчям, співачка оприлюднила фото його робіт, зізнавшись, що перебуває під враженням від його творчості.

Наразі співачка одружена з режисером Асланом Ахмадовим. Пара виховує сина Табріза, який народився у грудні 2015 року. Дитину подружжю народила сурогатна мати.