Стоун – 62. Акторка показала фото з вечірки

Стоун не приховує свого віку
Фото: ЕРА

Американській актрисі Шерон Стоун, яка здобула світову славу після зйомок в американському еротичному блокбастері "Основний інстинкт", 10 березня виповнилося 62 роки.

Американська актриса Шерон Стоун 10 березня святкує день народження – їй виповнюється 62 роки. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому зображена з більярдним києм на тлі каміна.

"Вечірка з нагоди дня народження", – підписала актриса фотографію.

Наразі актриса живе разом зі своєю 86-річною мамою Дороті Стоун. За словами актриси, вона радіє можливості "краще пізнати одна одну".

Шерон Стоун стала знаменитою 1992 року завдяки зйомкам у трилері режисера Пола Верховена "Основний інстинкт".

Партнером актриси на знімальному майданчику був американський актор Майкл Дуглас. Стоун здобула за зйомки в "Основному інстинкті" дві кінонагороди MTV у номінації "Найкраща актриса" і "Найбажаніша жінка".

У листопаді 2019 року на церемонії премії "Жінка року", заснованої журналом GQ, актриса повторила знаменитий рух ніг з "Основного інстинкту".

Стоун є матір'ю трьох усиновлених дітей. 20 років тому в актриси був крововилив у мозок, але вона змогла відновитися, покинувши куріння і алкоголь у минулому.