"Сука, такий нежданчик". Шоумен Дядя Жора переніс інсульт

Дядя Жора: Ось така х...йня, малята. Коротше, загнався трохи
Фото: dyadya_jora / Instagram

44-річний український шоумен Дядя Жора (Вадим Мічковський) розповів, що одним із симптомів перенесеного інсульту був сильний головний біль.

44-річний український шоумен Дядя Жора на своїй сторінці в Instagram повідомив, що лікарі діагностували у нього інсульт.

"Якби мені тиждень тому сказали, що ти лежатимеш у лікарні після інсульту в 44 роки – здоровий чолов'яга, спортсмен, який не п'є, не палить, веде правильний спосіб життя, я б пореготав. Але, сука, ніхто не очікував такого нежданчику", – зізнався артист.

За словами Дяді Жори, одним із симптомів, який його насторожив, стало роздвоєння предметів, а потім з'явився сильний головний біль.

"Уранці я вже трохи кіпішнув і пішов у лікарню. Майже нічого не віщувало біди – до результатів МРТ. Ось така х...йня, малята. Коротше, загнався трохи", – резюмував актор.

Шоумен Дядя Жора (справжнє ім'я артиста Вадим Мічковський) народився 1975 року у Хмельницькому. 1992 року організував команду КВК "Три товстуни". 2008 року актор брав участь у проєкті "Танцюю для тебе" на телеканалі 1+1.

Із 2016 Дядя Жора є ведучим ранкової рубрики "Погода з Дядею Жорою" на каналі "Україна", у програмі "Ранок з Україною".

Разом із дружиною Наталією Дядя Жора виховує трьох дочок.