"Таблетки зруйнували моє життя". Переможець "Євробачення 2009" Рибак заявив про багаторічну залежність

Рибак: У січні 2020 року я почав реабілітацію, і поступово мені стає краще
Фото: rybakofficial / Instagram

Норвезький співак і скрипаль Олександр Рибак повідомив, що протягом 11 років вживав снодійні препарати й антидепресанти.

34-річний переможець "Євробачення 2009", норвезький музикант Олександр Рибак 3 липня заявив, що протягом 11 років має залежність від снодійних препаратів і антидепресантів. Про це він розповів в Instagram.

За словами артиста, все починалася нешкідливо, але в підсумку майже зруйнувало його життя.

"У січні 2020 року я почав реабілітацію, і поступово мені стає краще. Таблетки змушували мене бути слабким. Вони вплинули не тільки на мій мозок, але й на м'язи, шлунок. Таблетки зруйнували мої стосунки з людьми і майже зруйнували моє життя", – написав співак.

За словами Рибака, публічно зізнатися в залежності від препаратів його змусило бажання допомогти тим, хто бореться з такою самою проблемою.

Олександр Рибак народився 1986 року в Білорусі. 1990 року сім'я переїхала в Норвегію. Батько артиста – скрипаль Ігор Рибак – став для сина першим учителем.

Рибак – переможець конкурсу "Євробачення 2009", який відбувався в Москві. Перемогу йому здобула пісня Fairytale.

2018 року артист удруге представляв Норвегію на конкурсі "Євробачення", виконавши пісню власного написання That’s How You Write A Song. За підсумками змагання Рибак посів 15-те місце.