"Тепер працівники аеропорту не беруть у руки ваших документів". Дружина Комарова розповіла про нові правила під час перельотів

Кучеренко: Доведеться звикнути, що під час подорожі вам будуть вимірювати температуру
Фото: aakucherenko / Instagram

За словами дружини мандрівника Дмитра Комарова, телеведучої Олександри Кучеренко, пандемія коронавірусу вплинула на багато звичних алгоритмів дій в аеропорту.

Дружина мандрівника Дмитра Комарова, телеведуча Олександра Кучеренко, після послаблення карантину зробила два авіаперельоти по Україні. Про це вона розповіла в Instagram.

За словами Кучеренко, під час авіаподорожі їй довелося зіткнутися з новими реаліями.

"Маски. Тепер вони потрібні скрізь і завжди. Про це вам будуть регулярно нагадувати. Доведеться звикнути, що під час подорожі вам будуть вимірювати температуру мінімум чотири рази", – поділилася враженнями телеведуча.

Вона підкреслила, що якщо температура тіла буде вищою за норму, персонал має право не пустити пасажира на борт літака.

"Квиток на літак варто роздрукувати. А краще відразу роздрукувати посадковий талон. Його попросять надати ще на вході в аеропорт, а потім самостійно сканувати, показавши паспорт. Тепер працівники аеропорту не беруть у руки ваших документів", – підсумувала Кучеренко.

Перший випадок коронавірусної інфекції в Україні було підтверджено 3 березня, із 12 березня у країні ввели карантин і зупинили авіасполучення.

З 11 травня уряд почав скасовувати суворі обмеження, а 22 травня було введено так званий адаптивний карантин: регіональній владі надали право послаблювати обмежувальні заходи в разі поліпшення епідемічної ситуації.

Протягом останньої доби в Україні коронавірус підтвердили ще у 664 людей, 14 хворих померли. Загальна кількість підтверджених випадків інфікування у країні тепер становить 44 998. Від COVID-19 померло 1173 людини, 19 548 одужали.