Титул "Міс світу 2019" здобула представниця Ямайки

Сінгх: Будь ласка, вірте в себе. Будь ласка, знайте, що ви гідні і здатні досягти своєї мрії
Фото: EPA

Представниця Ямайки, 23-річна Тоні-Енн Сінгх, стала найкрасивішою жінкою світу, українка Маргарита Паша увійшла в топ-40.

Володаркою титулу "Міс світу 2019" стала представниця Ямайки 23-річна Тоні-Енн Сінгх. Про це повідомляють на офіційній сторінці конкурсу.

Сінгх 14 років живе у США, за освітою вона психолог. У вільний час Сінгх знімає ролики для відеоблогу, займається благодійністю, любить готувати і співати.

"Будь ласка, вірте в себе. Будь ласка, знайте, що ви гідні і здатні досягти своєї мрії. Ця корона не моя, а ваша. Ви маєте по-справжньому зрозуміти, що, незалежно від того, звідки ви і які карти вам випали в житті, ваші мрії збуваються. У вас є мета", – написала переможниця на своїй офіційній сторінці в Instagram.

24-річна харків'янка Маргарита Паша, яка на конкурсі "Міс Світу 2019" представляла Україну, увійшла в топ-40 найкрасивіших жінок світу. Після фіналу конкурсу вона опублікувала пост в Instagram.

"Усім дуже дякую за підтримку! Ви найкращі! Топ-40 вважаю величезним проривом, оскільки було дуже багато гідних європейських країн, які не пройшли, у них грандіозні проєкти й візитки! Вітаю наш топ-5. Якщо комусь цікаво, чому саме ці країни увійшли в топ, подивіться їхні благодійний проєкти. На жаль, наша країна не виділяє своїй міс кошти для того, щоб вона змогла зробити масштабний благодійний проєкт у своїй країні", – написала вона.

Першою віцеміс стала представниця Франції Офелі Мезіно, другою – Суман Рав з Індії. Загалом на конкурсі було представлено 111 країн.

Фінал конкурсу відбувся 14 грудня у виставковому центрі Excel у Лондоні.