Тодоренко припинила годувати сина грудьми

Тодоренко: Я так сильно пройнялася материнством, що не хотіла залишати Майкла вдома і всюди брала його із собою
Фото: reginatodorenko / Instagram

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру у РФ, зізналася, що протягом року і трьох місяців годувала свого сина Майкла грудьми, уникаючи заморожування молока для годування із пляшки.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру у РФ, поділилася в Instagram пляжним знімком із сином Майклом на руках.

"Ось і все. 1 рік і 3 чудові місяці лактації. Хто б міг подумати, що в такому шаленому графіку це можливо. І ще, це були не заморожені тонни молока в холодильнику, якими годували бабусі, няні, тітки нашого сина (хоча нічого проти годування із пляшечки не маю). Я просто так сильно пройнялася материнством, що не хотіла залишати Майкла вдома і всюди брала його із собою", – написала вона.

Як зазначила Тодоренко, через низку причин можливості піти в декрет не було і їй не хотілося кидати роботу, тому вона поєднувала годування із професійною зайнятістю.

"У мене не було суворих графіків годування, я діяла на заклик нашого малюка. Траплялися періоди, коли нічна трапеза повторювалася що дві години. І коли навколо зліталися шуліки зі своїми "добрими порадами" щодо того, як правильно годувати дитину або "час уже б згортати лактацію", мене це страшенно дратувало і відволікало від внутрішнього діалогу із сином", – зізналася вона.

Регіна Тодоренко 5 грудня 2018 року народила сина від російського співака Влада Топалова. Із Топаловим Тодоренко оформила стосунки 25 жовтня того самого року. Новонароджений син – перша дитина як для Тодоренко, так і для Топалова.