"Це момент вияву людського духу". Меган Маркл і принц Гаррі зробили заяву про пандемію

Герцог і герцогиня Сассекські: Ми можемо підтримувати одне одного в цьому процесі й вибудувати цифрове сусідство, у якому кожен із нас почуватиметься в безпеці
Фото: sussexroyal / Instagram

Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі та Меган пообіцяли ділитися інформацією від експертів про COVID-19.

Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі та Меган (принц Гаррі та Меган Маркл) оприлюднили в Instagram пост про взаємодопомогу в період пандемії коронавірусу.

"Настав час невизначеності. Зараз ми потребуємо одне одного, як ніколи: для правди, для підтримки, щоб не почуватися самотніми, коли буває дуже страшно. Багатьом людям зараз потрібна підтримка, багато хто працює, щоб упоратися із цією кризою. Усі ми маємо зробити крок уперед перед загрозою під назвою COVID-19. Це момент вияву людського духу", – заявили Меган Маркл і принц Гаррі.

Вони пообіцяли ділитися інформацією від експертів про коронавірус.

"Ми всі беремо участь у цьому разом і як глобальна спільнота ми можемо підтримувати одне одного в цьому процесі й вибудувати цифрове сусідство, у якому кожен із нас почуватиметься в безпеці", – заявили герцог і герцогиня Сассекські.

Спалах COVID-19 виник наприкінці 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. Станом на ранок 19 березня кількість заражених коронавірусом людей у світі сягнула 218 815, із них 81 114 вдалося вилікувати, 8810 – померли, повідомляє Інститут Джона Гопкінса (Меріленд, США), який відстежує поширення хвороби.

У Великобританії зареєстровано 2626 заражених і 60 смертей.