"Ця вся робота для вас". Maruv звернулася до публіки в московському клубі

Maruv: Моя найкраща нагорода це повний зал людей і ваші гучні оплески
Фото: maruvofficial / Instagram

Українська співачка Maruv показала, як пройшов її концерт у Москві.

Українська співачка Maruv розмістила в Instagram добірку знімків свого виступу в одному з московських клубів.

"Фотозвіт із сольного концерту в Adrenaline Stadium. Цей концерт – показник усього, що я зробила за рік, і виявилося, що я зробила багато. Хочеться зробити ще більше. Дякую глядачам за вашу підтримку і любов, тому що ця вся робота для вас і моя найкраща нагорода – це повний зал людей і ваші гучні оплески. Цього вечора ви були неймовірними", – написала вона.

У 2019 році співачка Maruv (Анна Корсун) стала переможницею українського нацвідбору на "Євробачення 2019". 25 лютого голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія повідомив, що під час перемовин представники НСТУ і Maruv не дійшли згоди щодо її поїздки на "Євробачення 2019" в Ізраїль. Умови договору передбачали відмову від гастролей у РФ до проведення конкурсу та протягом трьох місяців після нього, а також уважне ставлення виконавця до публічних висловлювань стосовно територіальної цілісності України.

Maruv у відповідь заявила, що відмова від гастролей у Росії не була для неї принциповою, але вона "не готова виступати з гаслами, перетворюючи перебування на "Євробаченні" на промоакції політиків".

У підсумку НСТУ вирішила у 2019 році не відправляти представника від України на конкурс.