"У моїй родині було багато солдатів". Мілла Йовович розповіла про участь родичів у Другій світовій

Йовович привітала підписників із закінченням Другої світової війни в Європі
Фото: EPA

Голлівудська актриса, уродженка Києва Мілла Йовович привітала підписників в Instagram із Днем Перемоги у Другій світовій війні.

Американська актриса Мілла Йовович 9 травня заявила, що пишається внеском своєї сім'ї в перемогу над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні. Вона опублікувала в Instagram фотографії своїх дідусів і бабусь, які брали участь у війні.

"Хочу всіх привітати з великим святом – Днем Перемоги! 8 і 9 травня відповідно знаменують кінець Другої світової війни для союзників і [радянської] армії. У моїй родині було багато бійців і солдатів, які воювали на війні", – написала вона.

Йовович опублікувала фото Тетяни Попової – бабусі за материнською лінією.

"Вона стала медсестрою на передовій, коли їй було лише 16 років. До свого 18-річчя вона пройшла через невимовні жахи всю дорогу до Берліна. Її чоловік, мій дід за материнською лінією Олександр Логінов, теж усю війну боровся", – додала актриса.

Її дід за батьківською лінією Богдан Йовович "воював у лавах югославських партизан".

"Можна сказати, що я з роду бійців, солдатів і революціонерів. Я дуже пишаюся своєю спадщиною і дивовижними людьми, які дали мені життя. Коли справи йдуть погано, я думаю про те, через що пройшла моя бабуся, коли була ще дитиною, і мені більше ніщо не здається таким складним", – заявила Йовович.

Мілла Йовович народилася в 1975 році в Києві; коли їй було п'ять років, сім'я переїхала у США.