"У нас не було мети зробити її суперстрункою". Тренер Адель розповів, як їй вдалося сильно схуднути

Колишній тренер Адель: Вона не перестала бути тією Адель, з якою ми виросли і яку любили. Її просто стало трохи менше
Фото: petegeracimo / Instagram

Колишній тренер британської співачки Адель Піт Джерасімо пояснив, які зміни відбулися із британською співачкою Адель, коли вона вирішила скинути вагу.

Колишній тренер британської співачки Адель Піт Джерасімо розповів в Instagram, як їй вдалося схуднути.

"Дуже неприємно читати негативні коментарі і звинувачення в ненависті до повних людей, тому що такі речі спотворюють історію схуднення Адель. Мій досвід роботи з нею дає змогу сказати, що вона завжди дотримувалася особистої траєкторії. Вона ніколи не думала ставити на карту свій талант або збільшувати продажі альбомів завдяки залученню уваги фігурою. Вона ніколи не вдавала із себе нікого іншого. Коли ми з Адель почали шлях боротьби з кілограмами, у нас не було мети зробити її суперстрункою. Нашою метою було тільки відновлення здоров'я після вагітності. Нам довелося готуватися до концертного туру й виснажливого графіка. Поступово вона звикла до тренувань і стала ретельніше вибирати їжу", – написав Джерасімо.

Він додав, що Адель змінилася внутрішньо, і це позначилося на її зовнішності.

"Ця метаморфоза не призначена для продажу альбомів, реклами або для наслідування. Вона робить це для себе і для Анжело. Я сподіваюся, що люди цінують важку роботу, яку Адель виконала, щоб покращити себе тільки на користь їй та її сім'ї. Вона не втрачала ваги, щоб інші почувалися погано. Це особисте перетворення не має нічого спільного зі мною й вами. Це про Адель і про те, як вона хоче жити своїм життям. Вона не перестала бути тією Адель, з якою ми виросли і яку любили. Її просто стало трохи менше", – сказав колишній тренер співачки.

Рік тому стало відомо, що Адель розлучилася з чоловіком Саймоном Конеккі, про що особистий тренер Адель також згадав у своїй публікації.

Адель скинула вагу ще восени 2019 року. За інформацією Hollywood Life, співачка схудла на 40 фунтів (18 кг).

Співачка 2016 року повідомила про рішення зробити паузу в кар'єрі, присвятивши себе вихованню дитини – сина Анжело. За словами інсайдерів, саме заради дитини Адель вирішила скинути вагу.