Вагітна Йовович провела час із дітьми на ковзанці

Йовович: Важко повірити, що свята знову настали
Фото: millajovovich / Instagram

Голлівудська актриса Мілла Йовович, яка чекає на народження третьої дитини, оприлюднила знімки з дочками Евою Габо й Дашіел.

Вагітна 43-річна голлівудська актриса Мілла Йовович показала в Instagram, як провела час на ковзанці зі своїми дочками, 12-річною Евою Габо і чотирирічною Дашиел.

"Важко повірити, що свята знову настали. Це був важкий рік, повний розбіжностей для цієї країни і за її межами. Багато людей злиться. Багато людей сумує. Тут, у Лос-Анджелесі, безпритульність дуже висока", – написала вона.

За словами Йовович, дивлячись на страждання навколо, вона хоче проводити якомога більше часу зі своїми дітьми й робити те, що викликає на їхніх обличчях усмішки.

"Як чудово бачу, як любов між ними зростає щодня, і бачити, як моя старша дочка все більше й більше підходить до своєї ролі старшої сестри. Я думаю, що після того, як ми втратили нашу попередню вагітність, Ева повністю усвідомлює, які ми сьогодні щасливі мати ще одну дитину", – розповіла Йовович.

За словами актриси, її старша дочка намагається максимально допомагати їй та назвала її "маленькою матусею".

Мілла Йовович народилася 17 грудня 1975 року в Києві.

Вона одружена з режисером Полом Андерсоном. У пари двоє дітей: молодша, Дашиел народилася 1 квітня 2015 року, старша Ева Габо – 3 листопада 2007 року.

Зараз Йовович чекає на народження третьої дитини.