Вертоліт швидкої допомоги назвали на честь дружини принца Чарльза

Вертоліт швидкої допомоги назвали G-CRW – на честь герцогині Корнуольської
Фото: clarencehouse / Instagram

Дружина принца Чарльза герцогиня Корнуольська Камілла протягом 10 років допомагає вертолітній станції швидкої медичної допомоги в Корнуоллі. На честь ювілейної дати вона познайомилася з екіпажем рятувального вертольота, названого на її честь.

Кларенс-гаус оприлюднив в Instagram знімки герцогині Корнуольської Камілли під час відвідування вертолітної станції швидкої допомоги в Корнуоллі, якою вона опікується протягом 10 років.

На честь ювілейної дати герцогиня познайомилася з екіпажем нового вертольота швидкої допомоги, який назвали на її честь G-CRWL.

Повідомляють, що щорічно вертольоти швидкої допомоги транспортують приблизно 1 тис. хворих, продовжуючи свою роботу під час пандемії коронавірусу.

На своїй сторінці в Instagram королівський фотограф Кріс Джексон оприлюднив знімок, на якому зафіксовано процес освячення нового вертольота G-CRWL.

На сторінці станції швидкої допомоги Корнуолла повідомляють, що вертоліт вирушає на виклик протягом п'яти хвилин після дзвінка на базу.

Герцогиня Корнуольська Камілла – друга дружина принца Чарльза. У квітні 2020 року пара святкувала 15-річчя подружнього життя. Принц Уельський Чарльз є першим у черзі на британський престол.