"Відлуння радянських часів". Наталка Карпа відповіла хейтерам, які засудили її за годування грудьми у громадському місці

Карпа: Не очікувала, що фото викличе такий резонанс
Фото: natalkakarpa / Instagram

Українська співачка Наталка Карпа назвала пережитком радянського минулого реакцію суспільства на жінок, які годують дітей грудьми у громадському місці.

Українська співачка Наталка Карпа заявила, що є прихильницею грудного вигодовування, тому не бачить нічого поганого в тому, щоб годувати дитину грудьми у громадському місці. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Озвучити своє ставлення до цього питання Карпу змусили хейтери, які засудили її за знімок, на якому її знято під час годування доньки грудьми.

"Можна було просто прикритися", – відреагували на фото фоловери.

"Навіщо таке виставляти?" – дивувалися користувачі соцмережі.

"По-моєму, у неї з головою проблеми", – у різкій формі прокоментувала знімок користувачка з іменем Ludmila Seginovic.

"Це так зворушливо", – підтримали Карпу її підписники.

За п'ять днів після публікації скандального фото, співачка вирішила порозумітися з хейтерами.

"Нещодавно поділилася в соцмережах фотографією, на котрій годую донечку грудьми. Не очікувала, що фото викличе такий резонанс", – заявила Карпа.

Вона підкреслила, що вважає прояв негативної реакції з боку оточення на жінку, яка у громадському місці годує дитину грудьми, відлунням радянського минулого.

"Я захоплююся позицією європейських країн щодо грудного вигодовування, де ти ніколи не зіткнешся з осудом оточуючих, годуючи маля в публічних місцях. Гадаю, у нас це відлуння радянських часів", – підкреслила співачка.

Наталка (Наталія) Карпа народилася 14 серпня 1981 року в місті Добромилі. Вона заслужена артистка України (2009).

Її чоловік, Євген Терехов – герой АТО, відомий як Титановий Джексон. Пара оформила стосунки 2016 року, а у грудні 2019 року в них народилася донька.