Виставку "Секрети геніальності: 100 невідомих робіт Івана Марчука" продовжили до 12 січня

Виставку Марчука, яка мала закінчитися 15 грудня, продовжено ще майже на місяць
Фото надала пресслужба артпростору ArtArea

Живопис, графіку і пластику українського художника Івана Марчука можна подивитися в Києві до 12 січня.

Артпростір ArtArea продовжиав виставку "Секрети геніальності: 100 невідомих робіт Івана Марчука" через популярність проєкту. Про це організатор заходу поінформував видання "ГОРДОН".

На виставці презентовано живопис, графіку і пластику українського художника Івана Марчука.

"Уперше в digital-галереї картини художника "оживають" у форматі відео-арту. А вже з 15 січня артпростір ArtArea презентує оновлену експозицію, у якій буде представлено картини Івана Марчука, які повернулися після світового турне тривалістю шість років", – ідеться в повідомленні.

На прийдешній виставці покажуть понад сотню картин, які експонували у Європейському парламенті в Бельгії, Палаці Націй у Женеві, Королівському культурному центрі в Аммані в Йорданії, Ноймюнстерському абатстві в Люксембурзі, Галереї Карфагена в Тунісі, Бангкокському центрі мистецтва та культури в Таїланді, Музеї імені Мустафи Ніяза в Туреччині, Національному центрі мистецтва та культури в Молдові.

Відео: ARTAREA / YouTube

Відкриття виставки "Секрети геніальності: 100 невідомих робіт Івана Марчука" відбулося 18 жовтня.

Іван Марчук – один із найвідоміших художників України. У 2007 році його долучили до рейтингу "100 геніїв сучасності", який склала британська газета The Daily Telegraph.