Волочкова постраждала від морського їжака

Волочкова: Плаваючи в морі, я вдарилася стопою об великий камінь із морськими їжаками
Фото: volochkova_art / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова показала ногу, якою вкололася об морських їжаків під час плавання у Греції.

Російська балерина Анастасія Волочкова в Греції під час плавання постраждала від морського їжака. Фото пошкодженої ноги балерина розмістила в Instagram.

"Обожнюю літо, сонце, море, позитив. Як виявилося, море небезпечне. Пару років тому в Туреччині мене вкусила черепаха. Рана проходила довго. Цього разу тут мене спочатку вкусила бджола. І була алергія. А вчора, плаваючи в морі, я вдарилася стопою об великий камінь із морськими їжаками. Я знала, що їх тут багато, і плавала, не стаючи на дно. Ударившись і підпливаючи до берега, я думала: тільки б не їжаки! А побачивши стопу, я злякалася! Вона вся була в чорних голках!" – розповіла балерина 22 серпня.

За її словами, лікар упродовж двох із половиною годин витягав 20 голок.

Анастасія Волочкова почала сольну кар'єру балерини 2003 року, після звільнення із Большого театру. Вона заявляла, що бізнесмен Сулейман Керімов сприяв її звільненню через помсту. Із ним у балерини був роман. Причиною звільнення Волочкової з Большого театру стала нібито невідповідність вимогам фізичної форми балерини і неможливість дібрати їй партнера.