Зірка Бродвею Кордеро помер від ускладнень, спричинених коронавірусом

Кордеро помер на 42-му році життя
Фото: ЕРА

Лікарі з березня 2020 року боролися за життя 41-річного актора американських мюзиклів Ніка Кордеро. За цей час йому ампутували ногу, також він пережив стан штучної коми.

Зірка Бродвею, 41-річний американський актор канадського походження Нік Кордеро помер у США 5 липня від ускладнень, спричинених коронавірусом. Про смерть актора на своїй сторінці в Instagram повідомила його дружина Аманда Клутс.

Кордеро помер у себе вдома в оточенні сім'ї – перед смертю актор провів три місяці в американському госпіталі.

"Моє серце розбите. Я не можу уявити наше життя без нього. Нік був яскравим сонцем. Він був другом кожному, любив слухати, допомагати й особливо розповідати. Він був неймовірним актором і музикантом. Він любив свою сім'ю, йому подобалося бути батьком і чоловіком", – написала його дружина.

Кордеро госпіталізували з діагнозом "коронавірус" у березні 2020 року. У квітні актору ампутували праву ногу, оскільки в судинах почали утворюватися тромби. 14 травня дружина актора повідомила, що Кордеро опритомнів після перебування у стані штучної коми.

Нік Кордеро відомий за музичними серіалами "Закон і порядок" і "Блакитна кров".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у Китаї у грудні 2019 року. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.