Зірка "Гри престолів" Гів'ю одужав від COVID-19

Гів'ю: Ми повністю одужали й перебуваємо в задовільному стані
Фото: khivju / Instagram

Зірка серіалу "Гра престолів" Крістофер Гів'ю заявив, що разом зі своєю дружиною Грю був у самоізоляції навіть після зникнення ознак коронавірусної інфекції.

Норвезький актор Крістофер Гів'ю повідомив в Instagram, що одужав від COVID-19.

"Ми повністю одужали й перебуваємо в задовільному стані після того, як я захворів на коронавірус і, найімовірніше, моя дружина Грю теж", – написав він.

Актор розповів, що вони із дружиною перебували на карантині протягом кількох тижнів. Він зазначив, що навіть коли симптоми хвороби зникли, вони вирішили залишитися в самоізоляції.

"Нам пощастило, що COVID-19 виявилася легкими симптомами. Ми надсилаємо нашу любов і думки всім людям, яких вірус уразив набагато сильніше, і всім, хто втратив своїх близьких через корнонавірус", – написав Гів'ю.

Він нагадав, що треба бути пильним і триматися на відстані, мити руки, піклуватися одне про одного "в цей дивний час".

Крістофер Гів'ю найбільш відомий за роллю Тормунда в серіалі "Гра престолів".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса станом на 14 квітня, у світі підтверджено більш ніж 1,92 млн випадків зараження коронавірусом, 120 449 людей померли. У Норвегії 6605 осіб заразилися, 134 померли. Інформація про кількість тих, хто одужав, на момент написання новини оновлюється.