"Зроби цей світ своїм". Син Броснана закінчив каліфорнійську школу кінематографічного мистецтва

Броснан – батько 23-річного Ділана і 19-річного Періса
Фото: dylan_brosnan / Instagram

23-річний син американського актора Пірса Броснана Ділан сфотографувався з батьком на церемонії вручення дипломів у мантії та конфедератці, доповнивши образ гавайським намистом.

Американський актор Пірс Броснан привітав старшого сина, 23-річного Ділана, із закінченням школи кінематографічного мистецтва, створеної на базі університету Південної Каліфорнії. Про це він написав у Instagram, поділившись спільними знімками з Діланом.

На фото актора знято в сорочці з короткими рукавами, а його сина – у мантії та конфедератці, з гавайським намистом на шиї.

"Вітаю Ділана із закінченням навчання у школі кінематографічних мистецтв. Виходь і зроби цей світ своїм. Будь безстрашним, сміливим і щедрим", – написав актор.

Колега Броснана, актриса Сальма Гаєк, приєдналася до привітань.

"Чудово", – прокоментувала вона публікацію.

Пірс Броснан виконував роль Джеймса Бонда в чотирьох фільмах: "Золоте око", "Завтра не помре ніколи", "І цілого світу мало", "Помри, але не зараз".

Ділан – старший син Броснана і його дружини Кілі Шей Сміт. Він народився 1997 року. За чотири роки в подружжя народився другий син Періс.

Шлюб зі Сміт – другий у біографії актора. Вони одружилися 2001 року. 10 квітня 2020 року Броснан і Сміт відсвяткували 26-річчя з дня знайомства, яке відбулося на пляжі в Мексиці.