26-річна фехтувальниця з Єгипту змагалася на Олімпіаді в Парижі на сьомому місяці вагітності

Хафез: Вам здавалося, що на арені двоє людей, насправді було троє
Фото: nada_hafez / Instagram

Єгипетська фехтувальниця Нада Хафез виступала на Олімпійських іграх у Парижі, перебуваючи на сьомому місяці вагітності. Про це вона повідомила 30 липня в Instagram.

"Вам здавалося, що на арені двоє людей, насправді було троє. Це була я, моя суперниця і моя маленька дитина, яка ще не з'явилася на світ", – написала 26-річна спортсменка.

За словами Хафез, під час вагітності вона вже пережила "чимало випробувань як фізичних, так і емоційних", назвавши це "американськими гірками". Спортсменка зазначила, що участь у змаганнях була не менш напруженою для неї та її дитини, але "вона того варта".

"Я пишу це повідомлення, щоб сказати, що мене переповнює гордість за те, що я пройшла до 1/8 фіналу. Ця Олімпіада була особливою. Тричі учасниця Ігор, але цього разу з маленьким олімпійцем", – резюмувала фехтувальниця.

Контекст:

У 1/8 фіналу Хафез поступилася Джон Хайон із Південної Кореї. Чемпіонкою стала Манон Брюне із Франції, яка у фіналі перемогла француженку Сару Бальцер. Українка Ольга Харлан посіла третє місце, перемігши кореянку Чой Себін.