32-річні учасниці дуету Anna Maria вперше знялися повністю оголеними. Фото

Дует Anna Maria: Це був наш перший досвід такої відвертої фотосесії
Фото: annamariaduet / Instagram

32-річні учасниці українського гурту Anna Maria повністю роздяглися для участі у фотопроєкті "Антиейджизм".

Учасниці українського гурту Anna Maria (32-річні сестри-близнючки Анна та Марія Опанасюк) 8 вересня оприлюднили на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому зображені повністю оголеними.

Співачки позують у кадрі спиною до об'єктива. За словами артисток, вони погодилися сфотографуватися без одягу для проєкту "Антиейджизм", ініційованого фотографом Trisha.

"Це був наш перший досвід такої відвертої фотосесії. Було цікаво спостерігати за своїм відчуттям під час процесу. Оскільки це щось нове для кожної з нас", – поділилася емоціями Анна Опанасюк.

Вона підкреслила, що спершу вони із сестрою хвилювалися під час зйомки, але потім відчули впевненість.

Дует Anna Maria було засновано 2004 року. Його учасницями стали сестри-близнючки Анна та Марія Опанасюк – майбутні артистки народилися 1988 року в Сімферополі.

2019 року дует брав участь у нацвідборі на "Євробачення". Перед фіналом нацвідбору сестри в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну на каналі ATR заявили, що після анексії Росією "Крим залишився Кримом, там те саме море".

Членкиня журі національного відбору на "Євробачення 2019" Джамала заявила дівчатам, що на конкурсі виконавці представляють цілу країну, а Крим – окупована Росією частина України.

У фіналі нацвідбору дует Anna Maria посів останнє, шосте, місце. Журі дало дівчатам один бал, а глядачі – два.

Батьки виконавиць після анексії півострова перейшли на службу до окупаційної влади. Мати співачок Лариса Опанасюк працює в підконтрольному РФ уряді Сергія Аксьонова на посаді "віцепрем'єра", а батько Олександр Опанасюк був суддею у "Верховному суді Криму", 2016 року він пішов у почесну відставку. Щодо Олександра Опанасюка в Україні відкрито кримінальне провадження за статтею "державна зрада", він перебуває в розшуку.