37-річна Огнєвіч: У кожного свої причини, чому незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки з таким запитанням?

Огнєвіч: Яка вам справа, чого в мене немає до сих пір дітей?
Фото: Zlata Ognevich / Facebook
37-річна українська співачка Злата Огнєвіч назвала некоректними запитання про материнство й особисте життя. Про це артистка заявила в інтерв'ю, яке 6 березня вийшло в ефірі каналу "Дом".

"Це взагалі найнекоректніше запитання, яке можна поставити. У кожної людини є свої особисті причини, чому вона до сих пір неодружена або незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки з таким запитанням? Це роблять дуже близькі люди: твої подружки, родина, батько. Яка вам справа, чого в мене немає до сих пір дітей?" заявила артистка.

За словами Огнєвіч, вона обов'язково повідомить, якщо вийде заміж або народить дитину.

Контекст:

Злата Огнєвіч не афішує особистого життя.

2021 року співачка стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" на СТБ. Обранець Огнєвіч, 32-річний український підприємець Андрій Задворний покинув співачку за півтора місяця після завершення зйомок проєкту.

Навесні 2022 року Огнєвіч говорила, що в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну задумалася про материнство. "У перший тиждень війни я перебувала в Києві, ішла вночі вулицею, якраз сирена знову вила, і я просто розплакалася. Іду й кажу: "Я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей". І від цього стало дуже сумно, – поділилася артистка. – Але, може, після війни й народжу. Зустріну свого героя й почну працювати".