48-річна Гайді Клум знялася топлес на тлі світанку на острові Міконос

Клум приховала від підписників лічильник лайків під фото та можливість його коментувати

Фото: heidiklum / Instagram

48-річна німецька модель Гайді Клум 15 листопада розмістила в Instagram фото, для якого позує топлес, закриваючи очі долонями. Фото зроблено на тлі світанку на грецькому острові Міконос.

На фото Клум зображена з рушником на голові та банним рушником на стегнах.

"Світанок на Міконосі це так гарно", – підписала вона публікацію.

Клум приховала від підписників лічильник лайків під фото та можливість його коментувати.

Контекст:

Клум народилася 1 червня 1973 року у Німеччині. У 18 років вона перемогла у популярному німецькому телешоу та підписала контракт із модельним агентством на $300 тис. 1993 року Клум переїхала до США.

Всесвітня популярність прийшла до неї 1998 року, коли її фото в купальнику надрукували на обкладинці американського журналу Sports Illustrated, тираж якого у США сягає 20 млн екземплярів. Окрім того, Клум стала однією з провідних моделей бренду спідньої білизни Victoria's Secret. 2008 року вона увійшла до списку 15 найбагатших моделей світу за даними Forbes.

Клум одружена втретє. Нинішній чоловік моделі – німецький музикант Том Каулітц. Від другого шлюбу з темношкірим британським виконавцем Силом у моделі троє дітей: сини Генрі Гюнтер Адемола Дашту Семюель (2005), Йоган Райлі Федір Тайво Семюель (2006) та донька Лу Сулола Семюель (2009).

Ще одна донька – Гелен Бошовен Семюель (2004) – народилася від бізнесмена Флавіо Бріаторе, з яким Клум розлучилася під час вагітності. Другий чоловік моделі, Сіл, удочерив дівчинку, коли пара була разом.