72-річного принца Чарльза, який їхав на велосипеді в діловому костюмі, зняли на відео

Принц Чарльз є одним із засновників благодійного фонду British Asian Trust
Фото: clarencehouse / Instagram
72-річний британський принц Чарльз став символічним учасником велопробігу Palaces On Wheels, організованого на підтримку благодійного фонду British Asian Trust. Він проїхав на своєму велосипеді кілька десятків метрів разом зі спортсменами – учасниками акції. Фото і відео, на яких принц Чарльз їде на велосипеді, оприлюднено 10 червня на офіційній сторінці організаторів заходу.

"Чудовий початок 400-кілометрового велопробігу. Принц Вельський проводжає його", – ідеться в описі до короткого ролика.

На відео принц Чарльз їде на велобайку у світлому костюмі з краваткою, але без шолома. Старший син королеви Великобританії Єлизавети II їхав на чолі велоколони, яка складалася з 30 осіб.

"Після зустрічі з принцом Вельським група прихильників проїде на велосипеді 400 км за чотири дні, відвідавши дорогою королівські резиденції", – повідомили організатори.

Контекст:

Принц Вельський Чарльз народився 1948 року. Він – старший син королеви Великобританії   Єлизавети II і її чоловіка, принца Філіпа, герцога Единбурзького. Принц Чарльз – спадкоємець британського престолу, він є першим у черзі на британський престол.

Благодійний фонд British Asian Trus організували за підтримки принца Чарльза 2007 року. За час існування організація допомогла кільком мільйонам знедолених жителів Південної Азії.