"Абсолютна вигадка". Режисерка концерту до Дня Незалежності відреагувала на звинувачення Бужинської

Царик: Слова про те, що я просила не морочити голови і все вирішено, – абсолютна вигадка
Фото надано Катею Царик

Режисерка концерту до Дня Незалежності Катя Царик у коментарі виданню "ГОРДОН" назвала вигадкою слова співачки Катерини Бужинської про відмову взяти у програму її пісню "Україна – це ми".

"Коли ми працювали над концепцією концерту і народився слоган "Незалежність у нашій ДНК", ми вивчили величезний пласт пісень за всю історію України, пісень, які звучали і прославляли нашу країну до незалежності й після. Але з часом довелося обирати найяскравіші та найважливіші. Це було досить складно. Але ми спробували зібрати той спектр музики, який зрозуміє кожен українець", – підкреслила вона.

За словами Царик, кожен український артист вважає, що саме його пісня гідна звучати на концерті в честь святкування 30-річчя незалежності України.

"Але 24 серпня прозвучать пісні, які творили історію нашої країни, які можна назвати знаковими і, не побоюся цього слова, справді легендарними. Що стосується Катерини Бужинської, то її слова про нашу переписку не зовсім правильні. 28 липня мені надійшло від неї повідомлення у месенджері про те, що вона шкодує, що її пісня не прозвучить на концерті до Дня Незалежності. На що Катерина не дістала жодної відповіді. Тому її слова про те, що я просила не морочити голови і все вирішено, – абсолютна вигадка", – заявила режисерка.

Контекст:

13 серпня Бужинська в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине" заявила, що просила організаторів концерту до Дня Незалежності долучити її до складу учасників, проте дістала відмову.

"Я писала режисерові концерту ще три місяці тому. Кажу: "Може, взяли б пісню "Україна – це ми", вона ж неймовірна". І мені надійшла відповідь: "Катю, не марнуй енергії, уже все давно зверстано". Пишу: "Добре, добре я, а як же інші артисти?!" На що мені знову: "Не мороч нам голови. Все вже вирішено", – розповіла вона.