"Алла Борисівна дуже добре виглядає". Дружина Павліка, яка переїхала до Ізраїлю, заявила, що живе по сусідству з Галкіним і Пугачовою

Репяхова: Ми зустріли Макса та Аллу Борисівну неподалік нашого будинку
Фото: maxgalkinru / Instagram, repyahovakate / Instagram
Дружина українського артиста Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова, яка після нападу РФ на Україну переїхала до родичів до Ізраїлю, 28 квітня в Istagram Stories повідомила, що під час прогулянки містом зустрілася з російським артистом Максимом Галкіним та його дружиною, співачкою Аллою Пугачовою.

"Ви не уявляєте, що зараз сталося. Мене просто переповнюють почуття. Ми зустріли Макса та Аллу Борисівну недалеко від нашого будинку. Виходить, що вони наші сусіди, розповіла Репяхова. Алла Борисівна дуже добре виглядає. Я була неймовірно рада їх побачити".

Скріншот: repyahovakate / Instagram

Контекст:

28 березня Репяхова разом із сином поїхала за кордон автомобілем. Дружина Павліка вирушила до Німеччини, звідки через Туреччину відлетіла до Ізраїлю.

Галкін засудив напад РФ на Україну. Після цього у РФ почалося цькування артиста. Незабаром стало відомо, що він разом із дружиною та дітьми виїхав із Росії до Ізраїлю.

Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували. Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що у країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.