alyona alyona вперше показала обличчя свого бойфренда. Фото photo icon

Раніше alyona alyona приховувала обличчя свого коханого, пояснюючи тим, що він сам уникає публічності
Фото: alyona.alyona.official / Instagram
Українська репвиконавиця alyona alyona показала свого бойфренда, репера із Запоріжжя на ім'я Денис – артистка відвідала разом із ним церемонію National Bloggers Awards. Відео, де співачка в компанії обранця, показано 28 вересня в ефірі програми ЖВЛ на "1+1".

Обранцем артистки виявився український репер yOxDeN – у червні 2021 року співачка знялася в його кліпі "Запах паха". Зараз на його сторінку в Instagram підписано приблизно 40 тис. фоловерів.

Раніше артистка приховувала обличчя свого коханого, пояснюючи тим, що він сам уникає публічності, оскільки не хоче, щоб йому дорікали у використанні її імені заради популярності.

Скріншот: ЖВЛ / YouTube

За словами alyona alyona, спільне життя з бойфрендом є для неї першим таким досвідом, оскільки раніше її бойфренди жили на її території.

"Це болюче питання. Побачимо, що буде далі", – заявила вона.

Спільна поява співачки та її бойфренда на п'ятій хвилині ролика.

Відео: ЖВЛ / YouTube

Контекст:

alyona alyona народилася 14 червня 1991 року в селищі міського типу Капітанівка Кіровоградської області. До початку музичної кар'єри працювала вихователькою в дитячому садку в Баришівці Київської області.

12 травня 2021 року артистка стала "Найкращою виконавицею" за версією української музичної премії YUNA.

14 лютого 2021 року артистка повідомила, що перебуває у стосунках, але не показала свого обранця. Журналісти з'ясували, що коханим співачки є репер із Дніпра на ім'я Денис. 2 вересня в ефірі каналу "Україна" артистка заявила, що її обранець насправді родом із Запоріжжя.

3 вересня співачка повідомила, що вони з коханим будуть жити разом. Співачка також оприлюднила спільне фото, але знову не стала показувати обличчя Дениса.