alyona alyona за допомогою непристойного жесту висловила ставлення до карантину

alyona alyona: Треба все переосмислити і зрозуміти, як жити в сучасному світі
Фото: alyona.alyona.official / Instagram

За словами української співачки alyona alyona, їй потрібен час, щоб зрозуміти, як жити в нових обставинах, оскільки через карантин їй довелося відкласти всі робочі плани.

Українська співачка alyona alyona 28 серпня в Instagram заявила, що карантинні заходи, введені в Україні, не дають артистам дихати.

Публікацію співачка проілюструвала знімком, на якому з посмішкою демонструє на камеру середній палець.

"F...ck the system. Майже пів року тому ми почали створювати мій наступний альбом. Вирішили змінити декорації, змінити підхід до роботи. Хотілося дуже здивувати слухачів. Ми планували випускати його в червні, на мій день народження. А потім прийшов коронавірус. Ми вирішили перенести то на вересень. І ось за пару днів вересень – карантинні міри не дають дихати. Концертів майже немає", – заявила артистка.

За словами співачки, її матеріальне становище через це можна назвати плачевним.

"І мені дуже прикро, що не зможу презентувати нові треки, дивлячись людям в очі в їхніх містах", – зізналася вона.

alyona alyona повідомила, що вирішила перенести вихід альбому на весну.

"Треба все переосмислити і зрозуміти, як жити в сучасному світі", – підсумувала вона.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

20 травня через пандемію COVID-19 Кабмін ввів так званий адаптивний карантин, відповідно до якого регіональна влада дістала право послаблювати обмежувальні заходи за умови відповідності мінімальним вимогам за кількістю хворих, завантаженістю лікарень і кількістю проведених тестів.

22 липня Кабінет Міністрів видав постанову, якою дію адаптивного карантину на території країни продовжили до 31 серпня. Залежно від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях, установлюють "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

26 серпня Кабінет Міністрів України продовжив адаптивний карантин до 1 листопада і посилив обмежувальні заходи в так званих "зелених" зонах.

Станом на 28 серпня коронавірусом у світі заразилося понад 24 млн осіб. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який стежить за поширенням хвороби. Одужало приблизно 16 млн.

В Україні загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 сягнула 114 497, 2 451 людина померла, 55 083 пацієнти вже одужали.