Анатолій Анатоліч про ракетний обстріл готелю "Аврора" у Кривому Розі: Тут зупинялися всі зірки

Під час ракетної атаки на готель загинуло двоє людей
Фото: ДСНС України / Facebook

Український ведучий Анатолій Анатоліч 27 серпня в Instagram висловився про ракетний обстріл російськими окупантами готелю "Аврора", розташованого в самому центрі Кривого Рогу. Він проілюстрував свій пост архівними роликами, які він зняв до обстрілу.

За словами ведучого, який народився й виріс у Кривому Розі, готель "Аврора" є не просто готелем, а "важливою частиною його міста" і його самого.

"Це перший крутий сучасний готель, який свого часу з'явився у Кривому. Тут зупинялися всі зірки. Тут свою останню ніч провів [український музикант] Андрій Кузьменко. Вранці він виїхав на Київ і… – написав ведучий. – Тут я селив друзів, які приїжджали у Кривий Ріг. Бо це на 95-му кварталі. У самому центрі".

Анатолій Анатоліч зазначив, що й сам часто зупинявся в цьому готелі, коли приїжджав до рідного міста. Він додав, що номер, у якому він жив, у ніч проти 27 серпня опинився в епіцентрі ракетного удару.

"Знову загиблі. Знову терористи показують свою суть. Це вже не викликає подиву. Тільки злість і скорботу по людях", – додав ведучий.

Контекст:

Унаслідок ракетної атаки російських окупантів на готель "Аврора" в ніч на 27 серпня загинуло двоє людей, ще п'ятеро дістали травми різного ступеня тяжкості. Рятувальники повідомили, що п'ятьох людей удалося врятувати з-під завалів.