Андре Тан: Я потрапив у аварію в горах, куди літав із подругою. Прокинувшись, подумав, що вже в раю

Андре Тан: Своєї смерті я не боюся
Фото: andre_tan_official / Instagram
Український дизайнер Андре Тан уже тричі опинявся на межі життя і смерті. Про це він написав 26 листопада в Instagram, заявивши, що не боїться померти.

Своєї смерті я не боюся, бо переживав ці відчуття кілька разів. Уперше пережив одразу після народження лікарі мене відкачували кисневою подушкою. Ще не розплющивши очі, щоб побачити життя, я вже встиг зазирнути за лаштунки смерті. Удруге я потрапив у страшну аварію в горах Америки в Аспені, куди літав зі своєю подругою. Прокинувшись, подумав, що вже в раю абсолютно все було білим. Тоді я не розумів, що це подушка безпеки, яка спрацювала, а сама машина висіла над урвищем після того, як у нас в'їхала вантажівка", написав дизайнер.

Він уточнив, що аварія сталась 11 січня, але не назвав року.

"Третій раз був під час прийому аяуаски, рік тому. Але тоді це було радше духовне переродження, ніж смерть. До речі, це теж було в січні. Якийсь смертний місяць, повідомив Андре Тан. – Але смерті я не боюся також з іще однієї причини. Якщо сьогодні ввечері мені судилося померти, я скажу собі: "Так, це було класне життя!" А отже, і померти не так уже й страшно".

Контекст:

Андре Тан (Андрій Тищенко) народився в селищі Слобожанське Харківської області 1983 року. Торгова марка Andre Tan з'явилася 2000 року. Дизайнер створює жіночий одяг, а також моделі для дітей.

Андре Тан розлучений. Його колишня дружина – дизайнерка Аліна Харечко. Експодружжя має спільну доньку Софію (2015).