Андре Тан розповів, як вибрати модний купальник за типом фігури

Андре Тан назвав шість головних трендів у купальниках цього року
Фото: andre_tan_official / Instagram
Відомий український дизайнер Андре Тан 18 червня в Instagram розповів, які моделі у тренді влітку 2021 року. Також він дав поради, як дібрати купальник до свого типу фігури.

Дизайнер назвав шість головних трендів. Перший – неон.

"І неважливо, у якій кількості –  чи то весь купальник, чи окремі його елементи. Хітяра – мікс різних неонових відтінків в одному (до речі, їх усі легко поєднувати між собою). Є невелике "але": неон має гарний вигляд лише на засмаглій шкірі (хоча б трохи)", – говорить Андре Тан.

Другий тренд – купальники із зав'язками.

"І що більше, то краще. Особливо якщо йдеться про класичний варіант бікіні (той самий, у якому мінімум тканини), але з дуже довгими шнурками. Їх можна обернути навколо талії кілька разів або ж спробувати вдягнути у стилі Кендалл Дженнер, перевернувши верх від купальника "догори ногами" і схрестивши на грудях", – підкреслив він.

Третій тренд – принт "дрібна квіточка".

На думку дизайнера, із таким принтом особливо ніжний та жіночний вигляд матиме цілісний купальник.

Четвертий тренд – мінімалізм.

"Однотонний купальник лаконічного крою без декоративних елементів. Цілісний або роздільний – неважливо. Головне, щоб він був лаконічним і однотонним", – зазначає Андре Тан.

П'ятий тренд – кроше, або в'язаний купальник.

"В'язані або трикотажні купальники повертаються. Так, це не особливо практично (такий купальник довго сохнутиме і навіть може деформуватися у процесі), але це дуже гарно. До речі, верх від такого купальника також можна використовувати як топ із шортами, спідницями, джинсами", – підкреслює дизайнер.

Шостий тренд – Terry Cloth (махрова тканина).

"Текстура може бути різною: бути схожою на вафельний рушник, гофрований папір, шовк, який попрасували за занадто високої температури – це все годиться. Пам'ятайте, що така тканина завжди візуально трохи збільшуватиме ваші об'єми", – додав Андре Тан.

Також у пості він поділився типами купальників, які найкраще пасуватимуть до різних типів фігури.

Контекст:

Андре Тан (Андрій Тищенко) народився в селищі Слобожанське Харківської області 1983 року. Торговельну марку Andre Tan заснували 2000 року. Дизайнер створює жіночий одяг, а також моделі для дітей.