Батьки Фріске шукають покупця для квартири, частина якої належить її синові від Шепелєва

Фріске померла 2015 року
Фото: depositphotos.com (архів 2009 рік)
Володимир й Ольга Фріске звернулися до російського ведучого Дмитра Шепелєва, від якого їхня дочка, покійна співачка Жанна Фріске, народила сина, із пропозицією викупити їхні частки у квартирі за ціною, яка приблизно порівнянна з вартістю всього житла.

Батьки покійної російської співачки Жанни Фріске Володимир й Ольга Фріске вирішили продати свої частки у квартирі загальною площею 90 м&³2;, розташованій в одному з будинків у Шмитовському проїзді в Москві, яку рівними частинами успадкували вони й син співачки від російського ведучого Дмитра Шепелєва Платон. Про це 19 лютого написав російський таблоїд StarHit.

Зазначають, що пропозиція щодо купівлі Володимир й Ольга Фріске місяць тому письмово надіслали Шепелеву. В опублікованому таблоїдом зверненні Володимира й Ольги Фріске йдеться, що в разі, якщо до 19 лютого 2021 року ці фірми не отримають від нього відповіді, то шукатимуть іншого покупця.

Батьки співачки оцінили 60 м&³2;, що належать їм, у 21 млн руб. (приблизно 7,9 млн грн) за кадастрової вартості житла на суму 24 млн руб. (приблизно 9 млн грн), пише видання.

13 січня таблоїд повідомив, що Шепелєв нібито має намір продати частину квартири, яка дісталася його семирічному синові Платону у спадок від покійної матері. У відповідь на це батько Фріске заявив, що звернувся до суду з вимогою заборонити відчуження третьої частини житлоплощі.

Шепелєв і Фріске перебували у стосунках із 2012 року. У 2013 в них народився син Платон. Фріске померла на 41-му році життя 16 червня 2015 року після двох років боротьби з раком головного мозку.

Із 2016 Шепелєв перебуває у стосунках з архітекторкою й дизайнеркою Катериною Тулуповою. У неї є дочка від попередніх стосунків. У лютому 2021 року Шепелєв повідомив, що вони чекають на дитину.