"Бац і сюрприз", "Без Тіни шоу не буде". Тіна Кароль, яка звинуватила "Голос країни" в інтригах і хайпі, повернулася на проєкт

Завадюк: Тіна Кароль повернулася на шоу
Фото: zavaduk / Instagram

Продюсер шоу "Голос країни" на "1+1" Володимир Завадюк 23 грудня опублікував в Instagram Stories відео за участю екстренерки проєкту, української співачки Тіни Кароль, яка з'явилася на знімальному майданчику нового сезону цієї передачі.

"Тіна Кароль повернулася на шоу", – написав він.

Скріншот: zavaduk / Instagram

У новій публікації на своїй сторінці Завадюк уточнив, що Тіна Кароль прийшла підтримати одну з учасниць. Коментуючи свої стосунки з артисткою, він визнав, що між ними можуть бути блискавки, але завжди є зірки.

"Ми ж говорили, що без Тіни шоу не буде", – відреагували шанувальники артистки.

"Ми тільки дізналися, чому Тіни не було на "Танцях з зірками" і не буде на "Голосі", а тут бац  і сюрприз", – написали фоловери.

Контекст:

Тіна Кароль була тренеркою восьми сезонів шоу, починаючи з 2013 року. Учасники її команди п'ять разів ставали переможцями шоу. Артистка вирішила покинути проєкт після поразки своєї підопічної Юлії Тимочко, яка посіла друге місце в 11-му сезоні навесні 2021 року. Переможцем шоу став Сергій Лазановський із команди української співачки Наді Дорофєєвої.

22 грудня Тіна Кароль в інтерв'ю виданню "КП в Украине" заявила, що пішла з проєкту через інтриги та хайпи. "А я в інтригах і хайпі не готова брати участь, я все-таки можу дати трішки більше професіоналізму та якості, тому прямо сказала: "Вам треба звертатися до інших героїв", – заявила вона.

Тренерами нового сезону стали співаки Святослав Вакарчук та Потап, а також співачки Оля Полякова та Надя Дорофєєва. Зйомки проєкту стартували 20 грудня, дати прем'єри поки що не називають.