"Без тебе не став би тим, ким є". Пятов зізнався в коханні дружині в день топазового весілля

Андрій і Юлія Пятова одружилися 16 років тому, пара виховує чотирьох дітей: трьох дівчаток – Дашу, Мілану і Маю, – і сина Льва
фото: piatova / Instagram

Капітан збірної України, воротар донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов публічно зізнався в коханні своїй дружини, матері чотирьох його дітей Юлії П'ятовій. У червні 2021 року подружня пара відсвяткувала топазове весілля – 16 років разом.

Зізнання 36-річний спортсмен розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Ми познайомилися і одразу зрозуміли, що створені одне для одного. З річницею нас, кохана! Ти покохала простого хлопця, який без тебе не став би тим, ким є зараз. А я з першого дня і досі захоплююся тобою, твоєю красою, розумом, почуттям гумору і мудрістю. Спасибі тобі за нас і нашу велику і міцну сім'ю. 16 років разом", – написав Пятов і пообіцяв дружині романтичну вечерю.

До свого посту спортсмен додав фотографію, на якій цілує дружину в губи.

У коментарі під поздоровленням дружина футболіста уточнила, що разом вони на рік більше – 17 років, а також жартома написала, що вп'яте народжувати не буде, "і не проси".

"Ну взагалі-то ми разом вже більше ніж 17 років, а з дня весілля – 16. Люблю тебе, але п'ятого не проси", – написала Юлія Пятова.

Контекст:

Заслужений майстер спорту, футболіст Андрій Пятов народився 28 червня 1984 року в Кіровограді. У донецький "Шахтар" футболіст перейшов із полтавської "Ворскли" у грудні 2006 року. За інформацією ЗМІ, вартість переходу була 6 млн грн. У складі "Шахтаря" виграв Кубок УЄФА 2008–2009 років.

На чемпіонатах світу 2006-го і 2008 років Пятов увійшов до складу національної збірної України, але на поле жодного разу не вийшов. Зіграв перший матч збірної України у відборі на чемпіонат світу 2010. У відборі на чемпіонат світу 2018 зіграв всі матчі. У сумі в 10 матчах Пятов пропустив 9 голів, що є одним із найкращих показників серед воротарів збірних, яких не кваліфікували.

Андрій і Юлія Пятова одружилися 2005 року. Подружжя виховує чотирьох дітей: трьох дівчаток – Дашу, Мілану та Маю, – і сина Льва, який народився два з половиною роки тому.