"Бідна дівчинка", "Славочко, ти справляєшся". Камінська у чорному вбранні заінтригувала повідомленням про розставання

Камінська: Я не йду двічі
Фото: babaslavka / Instagram
Українська співачка Слава Камінська 25 січня розмістила в Instagram фото, на якому зображена у чорній сукні з мереживними рукавами та декольте. Образ співачка доповнила капелюшком у тон.

"Якби мені вистачило слабкості продовжувати з'ясовувати з тобою стосунки, я написала б багатотомний твір без ілюстрацій. Але я не йду двічі, не йду, щоб повернутися, не йду, щоб мене повертали. Рішення піти – це мільйони думок та сумнівів. Я зачиняю за собою двері, тільки коли мені більше нічого сказати в замкову щілину. Я люблю тебе і відпускаю. І бажаю собі гарного нового шляху", – написала артистка.

Вона не вказала, кому адресовано її повідомлення.

"Ну інтриганка", – відреагували підписники.

"Славочко, усе буде ще яскравіше і краще. Сторінки потрібно вміти перегортати. І ти справляєшся із цим завданням. Пишаюся і підтримую", – прокоментували заяву артистки фоловери.

"Бідна дівчинка", – написали користувачі мережі.

"А виглядаєш, ніби поховала і збираєшся на поминки", – зазначили у коментарях шанувальники.

Контекст:

Камінська колишня учасниця українського гурту "НеАнгели", який заснував продюсер Юрій Нікітін 2006 року. Камінська виступала у дуеті зі співачкою Вікою (справжнє ім'я Катерина Смеюха). Одними з найвідоміших композицій колективу є пісні "Юра, прости", "Ты из тех самых", "Роман".

4 березня 2021 року стало відомо про припинення діяльності групи. Після розпаду колективу Камінська першою дебютувала як сольна співачка – у березні вона презентувала пісню "911" під сценічним псевдонімом Slava Kaminska. Віка оголосила про старт сольної кар'єри 19 травня.

Камінська двічі була у шлюбі. У першому шлюбі з бізнесменом Євгеном вона прожила рік – із 2012-го до 2013-го. У другому з пластичним хірургом Едгаром Камінським з 2014-го до 2019-го. Пара має двох дітей. Син Леонард народився 13 грудня 2014 року, дочка Лаура 6 грудня 2015 року.