"Били й душили". Гілтон розповіла про знущання, які пережила у школі-інтернаті

Гілтон із перших днів перебування у школі-інтернаті стала об'єктом жорстокого поводження
Фото: ЕРА

Американська модель, світська левиця, спадкоємиця імперії готелів Hilton Періс Гілтон заявила про знущання, яких зазнала з боку персоналу під час навчання у школі-інтернаті у штаті Юта (США).

Американська модель, світська левиця, спадкоємиця імперії готелів Hilton Періс Гілтон зізналася, що пережиті в підлітковому віці знущання з боку персоналу школи-інтернату, куди її відправили батьки для корекції поведінки, зробили її сильною жінкою. Про це вона розповіла у трейлері свого документального фільму This Is Paris, прем'єру якого заплановано на вересень 2020 року.

За словами Гілтон, батьки відправили її навчатися у школу-інтернат Provo Canyon School (ЮТА, США), щоб там вплинули на її бунтарський характер.

Гілтон зазначила, що з перших днів перебування у школі вона стала об'єктом жорстокого поводження з боку персоналу. Модель зізналася, що пережите допомогло їй стати сильнішою.

Відео: Paris Hilton / YouTube

В інтерв'ю виданню People Гілтон повідомила, що ймовірною метою жорстокого поводження з учнями було бажання зламати їх. Вона зазначила, що персонал школи бив і душив своїх учнів, зокрема і її, а коли керівництво школи дізналося, що вона готує втечу, її помістили в одиночну кімнату.

За словами моделі, вона не могла поскаржитися батькам на педагогів, оскільки дітям забороняли спілкуватися із зовнішнім світом або ж спілкування відбувалося у присутності персоналу.

Коментуючи People заяву Гілтон, керівництво школи підкреслило, що 2000 року в закладі змінився власник, який не має стосунку до дій попередника.

Гілтон народилася 1981 року у Нью-Йорку в родині спадкоємців засновника мережі готелів Hilton Конрада Гілтона.

Періс – старша дитина в родині, у неї є молодша сестра Нікі Гілтон і два брата – Баррон і Конрад Гілтон.